Tipy na vaše dárky

PromoKupon guarantee

Všechny slevy garantujeme. Odměna pro každého, kdo zde najde neplatnou akci!

Je to jako každý rok. Vánoce jsou za dveřmi a vy nemáte ještě ani jeden dárek. A co víc? Nevíte vlastně ani CO kupovat! Ale nebojte, s tímto problémem se potýká téměř každý a my vám poradíme, jaké dárky koupit a kde na vás čekají slevy.

Přípravy na Vánoce a jak na nich ušetřit

Ke každým Vánocům patří jistě mnoho zvyků, zdobení dekoracemi, pečení cukroví a mnohé další. A na nich se dá také ledacos ušetřit. Můžete si koupit třeba vánoční stromek se slevovým kódem 50 Kč na stránce StromkyOnline.cz. Vánoční dekorace pořídíte také levněji. Postará se o to VidaXL, která nabízí slevový kód 10% a výhodné adventní věnce či vánoční truhlíky seženete nejlépe pro změnu v obchodě Truhlíkov.

Dárky, které potěší každého

Vychutnat si dobrý čaj, to má rád přece každý. Proč tedy neudělat radost svým blízkým a nekoupit jim velice kvalitní čaje Oxalis a ještě k tomu v dárkovém balení? Nebo třeba kupte na Notinu či v Sephoře parfémy či kosmetiku. Notino nabízí navíc i slevové kódy! Zejména starším lidem se budou jistě hodit vitamíny, minerály a různé další přípravky na posílení zdraví. Ty seženete nejlépe na Dr. Max, který nabízí slevy až 74% a akce typu 2 + 1, anebo se podívejte třeba na stránky GSklubu a využijte vánoční dopravu zdarma a slevový kód 100 Kč.

Když chcete udělat extra radost

Pokud toužíte po tom, aby vaše milovaná osoba u stromečku přímo zářila radostí, zaměřte se třeba na tyto obchody, kde nakoupíte ty nej dárky. Answear- ten nyní nabízí slevový kód až 30% a plno dalších slev a obchod Freshlabels zase sází na udržitelnost. Pokud chcete tedy darovat módní kousky, v těchto obchodech si jistě vyberete. Extra porci radosti určitě vykouzlí i každá elektronika! Ty nejlepší slevy mají nyní na Alza.cz, navíc můžete využít dopravu zdarma nad 500 Kč a slevové kódy až 20%. Dalším tipem na takový "lepší" dárek jsou šperky. Ty kupujte v obchodě Klenota, třeba luxusní náhrdelník s černým diamantem se slevou 30%! A milovníky zdravého jídla potěšíte zaručeně nejvíc dárkem od Grizly, který nabízí třeba suprovou Mixiťáckou vánoční nadílku a dále slevy až 50%.

Teď už musíte mít jistě v dárcích jasno. Ještě doporučujeme vše nakoupit s klidem a v předstihu, ať při balení dárků neuděláte chybu a vaše ratolest si tak pod stromečkem nerozbalí místo svého vysněného tabletu preparát na zdravé klouby. Přejeme vám příjemné prožití svátků bez podobných přehmatů a úspěšné nakupování :-)

Vydáno: 2.12.2020