Jak ušetřit při nakupování online a na co si dát pozor

PromoKupon guarantee

Všechny slevy garantujeme. Odměna pro každého, kdo zde najde neplatnou akci!

Nakupovat oblečení přes internet má svoje nesporné výhody, ale také jistá úskalí, kterým je dobré se vyhnout, nebo jim předejít. Na co se vyplatí zaměřit a ve kterých obchodech se dá ušetřit se dozvíte v tomto článku.

Nesporné výhody online prostředí

Pokud jste se rozhodli pro nákup přes internet, určitě tím získáte mnoho výhod, kterými online prostředí disponuje. Oproti výběru na prodejně budete nesrovnatelně rychlejší. Místo přecházení z jednoho obchodu do druhého vám stačí pár kliknutí a už si prohlížíte sortiment dalšího e-shopu. Také výběr je zde podstatně větší a odpadne vám tak přehrabování se v regálech. Ušetříte také mnoho času, který je spojený jak se samotným nakupováním, tak i s dopravou do nákupního centra. Další výhodou je cena, jelikož zboží je na internetu levnější a pokud dosáhnete limitu dopravy zdarma, tak opravdu ušetříte. Jak vidíte, nakupování online má praktické výhody a zároveň se po vyplatí i po finanční stránce. Navíc můžete nakupovat třeba o půlnoci.

Buďte ostražití!

Pokud se však podíváte na druhou stranu mince, zjistíte, že je potřeba i jisté obezřetnosti. V každém obchodě se velikosti alespoň mírně liší, proto vám někde sedne velikost L a někde je zase ideální M. Nejlepší je proto se změřit a porovnat své míry s tabulkou v e-shopu, pokud takovou nabízí. Dobré je také vybrat si model, kde je více fotografií, znát střihy, které vám nejvíce sedí a také věnovat pozornost materiálu, ze kterého je váš vybraný kousek vyroben. Dobrý tip také je, že si můžete nechat poslat několik kusů oblečení, vybrat si ten, který vám nejvíce sedí a ostatní poslat poštou zpět. Zamezíte tak tomu, že byste se kvůli nesplněnému očekávání spokojili se zbožím, které se vám tak úplně nelíbí.

E-shopy, se kterými ušetříte

Pokud chcete ušetřit na pomalu končících zimních slevách, podívejte se určitě na nabídku Answear. Ten nabízí aktuálně slevy 30-70%, dopravu zdarma nad 1000 Kč a slevy ve věrnostním programu. Dále u nich můžete získat poukaz v hodnotě 200 Kč za přihlášení se k newsletteru. Freshlabels nabízí slevový kód 10% a zimní slevy až 70%. K tomu ještě doručení od 1000 Kč se Zásilkovnou zdarma a další vymazlené slevy. A na závěr obchod Different - tam se můžete nechat zlákat povánočními slevami až 50%, dopravou zdarma (do třetice všeho dobrého taky nad 1000 Kč) a hlavně slevovým kódem 20% na značku Blutsgeschwister. Většina těchto akcí platí pouze do 31. ledna a některé končí i dříve! Proto neváhejte a nakupujte raději hned.

Vydáno: 26.1.2021