Cyber Monday - jediné pondělí, na které se budete těšit!

PromoKupon guarantee

Všechny slevy garantujeme. Odměna pro každého, kdo zde najde neplatnou akci!

O víkendu většinou trávíme čas se svými nejbližšími a užíváme si pohody a zaslouženého odpočinku. A když se chýlí ke konci, tak jako vždy už myslíme na to, jak v pondělí opět budeme muset ráno vstát a vypravit se do práce. Také vás tato myšlenka často zužuje? Tentokrát však věřím, že se ve vašich hlavách odehrávali úplně jiné scénáře. A proč? Protože právě dnes je tu Cyber Monday, nejlepší pondělí v roce pro lidi, kteří rádi nakupují!

Jak vznikl Cyber Monday a kdy ho slavíme?

Termín Cyber Monday, neboli kybernetické pondělí, vznikl v USA v roce 2005. Jde tedy o poměrně nový svátek. Vymysleli ho podnikatelé Ellen Davis a Scott Silverman, kteří chtěli z tohoto dnu udělat obchodní svátek, který by přilákal další zákazníky. Ti, kteří tedy nestihli nakoupit na Black Friday, měli možnost své zaváhání napravit právě na Cyber Monday a obchody se tak těšili ze zvýšených tržeb.

Termín, kdy se slaví Cyber Monday je trochu složitější na zjištění. Nejdříve musíme přijít na to, kdy se v USA slaví Den díkůvzdání, neboli Thanksgiving day. Ten vždy připadá na čtvrtý čtvrtek v listopadu. Den po něm hned následuje Černý pátek, neboli Black Friday a následující pondělí je už náš zmiňovaný Cyber Monday. Ten letos vychází na 30. listopadu. Někdy se však obchody uchylují k prodloužení slev a nabízí je celý týden.

Jaké obchody se zapojí letos?

Přestože Cyber Monday ještě není tak populární jako Black Friday, tak už i tento svátek se dostává do našich končin. Obchody, které se rozhodli do akce zapojit, jsou například Deichmann, který nabízí slevový kód 25%, dále Bonprix s jejich 10% slevou a navíc dopravou zdarma. Pozor, tyto slevy platí pouze 30. 11, tedy přímo na Cyber Monday. Hop-Sport nabízí v pondělí slevový kód 12% a 10%, který platí od 1. do 6. 12, Klub Zdraví nabízí slevový kód 3 + 1 v neděli a pondělí a v obchodě Vemzu ušetříte od 30. 11 do 7. 12 se slevovým kódem 20%. Nejsou to krásné slevy? My jsme letos na PromoKuponu opravdu nadšení a budeme rádi, když s námi tuto radost budete sdílet a stejně jako my si pořádně nakoupíte :-)

Vydáno: 30.11.2020